Gjester
 Paradise Palms Orlando, Feriebolig, Orlando, Florida-FL-Florida-Orlando-Feriehus-Leie-Disney-World

Desember 2012

Hei.

Da var vi tilbake etter en deilig ferie. Ville bare si takk for at vi fikk leie huset. Det var superfint og midt i blinken for oss. All infoen fra deg angående veibeskrivelser, osv. hjalp oss veldig, og vi ble etter hvert godt kjent i området. Vaskemaskinen virket ikke når vi kom, men IPG kom og fixet det samme dag vi sa i fra. Kan være ening med forrige leieboer at det er litt lite dekketøy der hvis det skal være 10-12 personer, så de har nok ikke fylt opp enda. Ellers var alt helt supert, både huset og fellesområdet. Håper vi får mulighet til å leie huset igjen ved en senere anledning, for det frister veldig med en lignende tur igjen når barna blir litt større

 

Tusen takk igjen.

Mh Elin

 

November 2012

Hej Trond

 

Ja så er vores ophold her i Florida ved at være slut. Vi har været meget glade, for at bo i huset, som har været helt perfekt, til vores lille familie.

 

Jeg kan oplyse, at vi har købt en autostol (sædepude) til vores mindste barn, da dette er MEGET billigere end at leje det - vi lader dette stå i huset, hvis der nu er andre af dine gæster som kunne få brug for dette.

 

Brandalarmen i gangen på første sal, er løbet tør for batteri og vi har taget batteriet ud og sat ovenpå klimaanlægget kontakt i gangen...(Regner med at IPG eller dem som tager sig at huset skifter det). Den bibbede hele natten, så vi blev nødt til at tage det ud.

 

Tak for lån af jeres dejlige hus.

---------------------------------------------------

Juli 2012

Hei Trond!

 

Det begynner å nærme seg slutten på vårt opphold her og vi tar turen ned til Fort Myers hvor vi har en uke på stranden. Vi har hatt det fantastisk og kommer til å anbefale huset deres varmt til flest mulig:). Kunne ikke blitt mer passende for oss og våre behov! Vi har løpt gatelangs om morgene og trimmet på vektrommet. Spilt tennis og baaaaadet. 5 av 6 gutter fikk raskt ørebetennelse og det toppet seg en natt der jeg ringte medical assistanse som stod på kjøleskapet. Det var utrolig effektivt! Etter tlf deretter til forsikringsselskapet så stod lege på døren om morgenen med mirakelkuren!! Så takk for tilrettelegging av slik service:))). Ellers har vi brukt hustelefonen til kun USA samtaler mener jeg, men der kommer vel da en regning i etterkant vil jeg tro. Bare så du er informert!!

 

Hjertelig takk for oss!! Jeg er på jobb 6 aug og kan avlevere nøkler da.

 

Ciao!!

Lise

---------------------------------------------------

 

Juli 2012

 

Hei!

Vi storkoser oss! Fantastisk flott hus dere har, helt topp!!! Nå skal vi

på outlet da været er litt dårlig nå:)

---------------------------------------------------

Mars 2012

Hei Trond!

 

Vi har storkost oss i huset ditt! Fantastisk plass og absolutt noe vi vil

gjøre igjen:)

Mvh.

Anette og resten av gjengen:)

---------------------------------------------------

April 2011

 

Tusen takk for lånet av feriehusett deres!! Vi storkoste oss i Paradise Palms, og snakker allerede om neste tur over dammen;) Det var lett og finne fram til, og fasilitetene i huset var utmerket. Huset hadde perfekt beliggenhet for å utforske mange ulike steder og det håper vi å kunne benytte oss av igjen, kanskje allerede neste høst!?! Den uken vi kom ned hadde dessverre minstemann lungebetennelse så vi fikk ikke tatt noen av de planlagte bilturene vi hadde. Vi måtte naturligvis prioritere Disney for guttene når han ble frisk slik at rundturene står for tur neste gang. Vi hadde dessuten håpet å få med oss romfergeoppskytningen, men besøket på Kennedy Space Center ble også "en høydare" for alle 4 likevel;) Så igjen, takk for lånet av huset!!! Jeg kommer til å skryte av det til vener som vil låne huset neste sommer!

 

---------------------------------------------------

Desember 2009

 

Hei!

 

Vil bare takk for et nydelig opphold i deres leilighet. Kjempeflott. Vi har hatt en flott uke her med flere dager med temperaturer opp i 30 grader. Litt regn nå siste dagen da. Nå drar vi videre sørover.

 

Takk igjen for at vi fikk leie av dere, kan godt reise tilbake hit igjen.

 

Hilsen Monica

 

Oktober 2009

 

---------------------------------------------------

Mange tak for et dejligt ophold i dit hus i Orlando.

Det er virkelig et skønt hus du har. Masser af plads (2 af værelserne brugte vi slet ikke). Super flot indrettet og flotte møbler.

 

Der manglede bare ikke noget.

 

Vi nød hver morgen at sidde ved poolen og spise vores morgenmad og hver aften sad vi også derude og slappede af. Sad faktisk kun inde og spiste en gang.

Vi havde rigtig godt vejr i hele perioden vi var derovre. Fik set rigtig meget. Huset ligger jo perfekt til at besøge de forskellige parker.

Vi var i Magic Park, Universal Studios, Sea World og Kennedy Spacecenter. Besøgte Cocoa Beach og kørte også en dag til Tampa/Clearwater.

Var ude i supen i Airboats, hvor vi så små alligatorer. Der var for varmt til at de store viste sig. Vi var også inde og se Orlando spille basketball mod Huston. Ikke fordi vi interesserer os så meget for basket, men bare for at opleve stemningen. Vi fik shoppet et par dage i outlets i Orlando.

Ja, og så spillede vi også golf et par gange. En af gangene på en af Disneys baner. Super flot og god bane.

Vi hyggede os også ved det flotte poolområde, spillede bordtennis og tennis.

Den 12. oktober meget tidlig om morgenen kørte vi fra Orlando ned mod Key West - en lang tur. Vi stoppede på en af øerne hvor vores 2 "børn" var ude og svømme med delfiner. Havde 2 overnatninger på Key West. Vi sejlede bl.a. ud til koralrevene med en katemaran og snorklede.

De sidste 3 dage tilbragte vi i Miami. Lars og jeg spillede golf på Blue Monster på Durals golfanlæg, mens Vibeke og Jane shoppede på South Beach, hvor vi boede. Her var vi også på en guidet tur på Jetski. Rigtig god oplevelse.

Super, super tur til Florida og vi vil varmt anbefale dit hus til alle vi kender.

 

Juli 2009

 

---------------------------------------------------

Vi er kommet hjem her idag. Det har været en dejlig

ferie. Skønt hus og område. Kan klart anbefales.

 

Meget fin betjening i receptionen.

 

Vi kunne dog ikke få vaskemaskine til at centrifugere/spinne - gav besked

både i IPG og reception - men der kom ikke nogen og så på den. Det var

ellers i starten af ferien. Ellers bare fint det hele.

 

 

(Admin: Vaskemaskinen er skiftet!)

 

 

Februar 2009

 

---------------------------------------------------

Vi har hatt ein flott ferie i Orlando. Huset var kjempefint!

 

 

Veret kunne godt vore varmare etter min smak, men ungane/ungdomane bada ein god del i badeanlegget. Vi var ein tur både til vestkysten (Tampon Spring) og austkysten. Det var eit stort internasjonal MC-treff og motorsykkelløp på Daytona Beach, så der var vi ein dag.Ein ettermiddag var vi til Blue Spring Park og såg på sjøkyr. Ellers var vi i Magic Kingdom, Seaworld, Aquatica, Kennedy Space Senter og på rodeo (Silver Spurs Rodeo, som er to gangar i året).

 

Litt handling vart det også, på Premium Outlet og Prime Outlet. Til handling av mat brukte vi butikkane vi fekk opplyst av dåke.

 

Vi kjøpte oss GPS istadenfor å leiga, prisen vart den same!

 

Og det gjekk greitt å finna fram til huset om kvelden når vi kom, utan GPS.

 

 

Mai 2008

 

---------------------------------------------------

 

"Nå er vi endelig fremme i et kjempeflott hus! Det var lett å finne frem, men tok selvfølgelig litt lenger tid å "booke seg inn". MEN, dette er jo Florida, og da stresser de ikke! Vi måtte først registrere alle opplysninger og gi kredittkort og ID fra oss når vi hentet nøkkel. Deretter måtte vi gjennom samme prosedyre når vi skulle inn på området. Tilsammen tok dette minst 30 minutter.

(ADMIN: Nøkler er byttet ut med kodelås!)

 

Ferieboligen har gjennomgående kvaliteter av meget høy standard! Sandfargete fliser på stue/kjøkken og bad. Møkrbeiset tre i alle badene og på kjøkkenet. Nydelig polert brun skifer på alle benkeplater. Hvitevarene (Appliances) er av høy kvalitet med stor komfyr og stort kjøleskap/frys. Det finnes også oppvaskmaskin, brødrister, blender, mikrobølgeovn og avfallskvern i vasken. Vaskemaskin og tørketrommel i eget lite rom av typisk amerikansk kvalitet - dvs. ser veldig primitiv ut for oss, men fungerer bra (har ikke testet dette). I tillegg er det strykejern og strykebrett. Kjøkkenet rikt utstyrt med bestikk, kopper, kjørler og fat. Det er også panner, stekepanne og bakeboller. Sandfargede vegg-til-veggtepper på alle soverom og i trappen til 2. etg. Det er tydelig at innredningen er foretatt av profesjonelle folk for puter, gardiner og innredning matcher perfekt. Vinduene har brede hvite trepersienner med en forseggjort kappe. Alle soverom og stue har flatskjerm TV.

 

 

På baksiden er det en liten inngjerdet (mur) uteplass med myggnetting. Badebasseng er svært lite - kun tilstrekkelig for en avkjøling. Utenfor det inngjerdete er det to meter med plen før bed ned mot utkjørselsvegen fra området. Huset er et enderekkehus, men det er bare tre meter til neste husrekke. Fellesområdene har meget høy standard med stort bassengområde, flott klubbhus, eget spillrom og liten kino. Det finnes også en liten butikk. Selve området ligger litt øde til. Det ser ute til at store områder omkring er tiltenkt å bygges ut etter hvert.

 

Mailen sitter jeg nå på kjøkkendisken og skriver. Her er trådløst nett i området. Guttene er strålende fornøyd og synes dette er toppen av luksus."

Copyright © All Rights Reserved